TÜRKİYE ADALET AKADEMİSİ İLE POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

22 Ekim 2021
Türkiye Adalet Akademisi

Türkiye Adalet Akademisi ile Polis Akademisi Başkanlığı arasında “Eğitim İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Türkiye Akademisi Başkanı Muhittin Özdemir ile Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak,  iş birliği protokolü imza töreninde birer konuşma yaptılar.  Konuşmaların ardından protokol, Akademi Başkanı Özdemir ve Polis Akademisi Başkanı Çolak tarafından imzalandı.

ÖZDEMİR: BİRLİKTE ÇALIŞMA ŞANSIMIZ OLACAK

Polis Akademisi Başkanlığı ile eğitim iş birliği protokolü imzalamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Akademi Başkanı Muhittin Özdemir; “ iki Akademimizin sürdürdüğüiş birliklerimizi yazılı hale getirecek bir protokolü imzalamak için biraraya geldik. Bu protokol ile Türkiye Adalet Akademisi ile Polis Akademisi Başkanlığı arasında ortak eğitim faaliyetleri düzenlemeyi amaçlıyoruz. Bu iş birliği protokolü her iki kurumu birbirine bağlayan, ortak kararlar alabileceğimiz birlikte çalışma şansı verecek bizlere. Her iki kurumumuz içinde hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

ÇOLAK: ÇALIŞMA ALANLARIMIZDAN YARARLANACAĞIZ

Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Adalet Akademisi ile  5 yıllık bir eğitim işbirliği protokolüne imza atıldığını belirterek; “Türkiye Adalet Akademisi ile bugün imza altına aldığımız Eğitim İş Birliği protokolümüzü imzalamaktan memnuniyet duyuyoruz. Merkez ve Taşrada görev yapan hakim-savcılarımız ile polis memurlarımız arasındaki meslek içi eğitim programlarını düzenlemek ve geliştirmek, konferans seminerler ile çalıştaylar düzenlemek suretiyle eğitim faaliyetlerimiz devam edecektir. Her iki kurumumuzda vereceğimiz eğitim faaliyetlerinde birbirlerimizin alanlarından faydalanacaktır. Şimdiden tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.