Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlıkları Nezdinde 10-21 Şubat 2025 Tarihleri Arasında Yapılacak Yerinde Meslek İçi Eğitime İlişkin Duyuru

31 Ocak 2025
Meslek İçi Eğitim Müdürlüğü

Başkanlığımızın 2025 yılı meslek içi eğitim planı kapsamında hâkim ve Cumhuriyet savcılarının talepleri, daha önceki eğitimlere katılım durumları, görev süreleri ve yetkileri dikkate alınarak bağlı bulundukları 17 ayrı Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlıklarında iki hafta süre ile meslek içi eğitime alınmaları planlanmış, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi’nin 30.01.2025 tarihli ve 163 sayılı kararı ile ekteki listede adı geçen hâkim ve Cumhuriyet savcılarının 10– 21 Şubat 2025 tarihleri arasında yerinde meslek içi eğitime alınmalarına karar verilmiştir.

Katılımcılara herhangi bir konaklama imkânı sunulmayacak olup katılımcılar, eğitim programı süresince, bağlı bulundukları kurum bütçesinden yapılacak yolluk, yevmiye ve harcırah ödemesi karşılığında, kendi imkânlarıyla konaklama, ulaşım ve diğer ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

Meslektaşlarımıza saygı ile duyurulur.

Not: Eğitime katılım zorunludur. Haklı mazereti olanların, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreterliğine mazeret dilekçesi ile başvurmaları ve Kurulumuz tarafından mazeret başvurularının uygun görülmesi gerekmektedir.

Bilgilendirme Formu
1,3 MB
Katılımcı Listesi
0,5 MB